Top Page

A Basic Guide to Playing Start Craps


Exkluzívny bonus od 100% až do $3000

Craps prihaja iz stare angleški igre, ki sega v 11. stoletje, vendar je lahko zapleteno za tiste, ki želijo priti v akcijo. Ne morešsamo dvigni par kock ali sedite na vaši spletni igralnici in začnite igrati craps;moraš razumeti osnove, potem pa pojdi za učenje različnih strategij za uspeh.

Ko prideš v to, da je precej razburljivo - tako kot ste videli v številnih hollywoodskih filmih - kot množice okoli gledam ste vzeli domov velike dobitke. Preden smoprišli do te točke, čeprav, tukaj so osnove za to, kar boste potrebovali, da igrajo na spletu iz udobja lastnega doma:

Pass Line stave

Če ste šele igranje prelaz črto, potem je igra craps postane veliko enostavnejša za igralce, za zagon. Začne se takole: postavite stavo na prevalulinijo, nato vzemite kocke in ogenj proč. Oseba s kocke se imenuje strelec, vendar vam ni treba biti strelec narediti Pass vrstico ali dont-passstavil v craps. Prvi roll se imenuje metom, in če je sedem ali 11 se valjanih pravico off kij, pass-linija zmaga, medtem ko je padel na dva, tri ali12. Preostali del vrednosti na kocke so znani kot točke strelčevih, in tištevilke je treba ponavljati, dokler strelec zvitkih sedem. Stave na strelca je v bistvu Dont-pass stavo.

Najlažji način, da pogled na to je, da razmišljajo o tem, kdaj ste roll vaše par kock in zavihati pet in tri, ki vsote osem in to število, potem postanetočka. Strelec je, da bo uvedla osem, preden se obrne do sedem; če je osem navite prvič, podaja vrstice stava in strelec dobi spet iti. Vendarče je sedem valjane, potem igralec izgubi svoj ovinek in naslednja oseba v skladu bo spremenila v strelcu.

Drugi stave

Lahko bi tudi druge stave izven akcije linije stava je, ko je vzpostavljena točka. Te stave se imenujejo "kvote stave" in to je edina stavo bostenašli v igralnici z resničnimi nasprotju kjer hiša nima veliko prednost. Na primer, če je točka s štirimi ali 10, lahko dobiš toliko kot 2/1, pri čemer gre za3/2 zmago za pet in devet in 6/5 za šest ali osem.

To so predhodne osnove za spletne craps, vendar pa morate vedno prebrati navodila so na voljo na spletni strani Bovada in preizkusite nekaj krogov, preden se potopitez dveh nogah. Craps lahko zavajajoče, ampak ko igraš nekaj zvitkov, bo postal drugi narave in potem lahko začnete učenje bolj zapletennianse igre.